Aisi schrijft

dinsdag 12 mei 2015

Wie ben ik?

Niet om als een zweverige wierook dame te klinken, maar in het leven zijn we vaak genoeg opzoek naar wie we zijn. En als we onszelf dan eens een keertje tegenkomen in de zoveel tijd, dan is dat wat we zien niet altijd iets wat ons aanstaat. Wat wil ik? Waarom reageer ik zoals ik doe? Kan ik niet veranderen? Ik ga er van uit dat dit voor de meesten toch wel bekend in de oren klinkt.

Regelmatig kom ook ik mezelf tegen, vooral als ik er even doorheen zit en me afvraag of dingen anders waren gegaan als ik ze anders had aangepakt. Vandaag besloot ik om een keer een persoonlijkheidstest te doen, gewoon voor de lol, om wat tijd te doden tussen het studeren door.

Turns out, ik ben heel veel over mezelf te weten gekomen! En wat is het fijn om dingen te lezen waarvan je denkt ''he verdorie, eindelijk iemand die het begrijpt!''. Het schetst een goed beeld van mijn sterke en zwakke punten, hoe ik ben in relaties en vriendschappen, mijn toekomstperspectief en hoe ik reageer in bepaalde omstandigheden.

Nieuwsgierig? Geen probleem, via deze link kan je mijn profiel bekijken.

Mocht je nou denken ''he nou, leuk zo'n testje, doe mij ook maar!'', dan moet je even naar 16personalities.com. Het kost nog geen 12 minuten van je dag, en je bent een stuk wijzer over jezelf na het maken van de test. Je krijgt een uitgebreide uitslag op allerlei aspecten zoals carrière, relatie etc.

Wat voor persoonlijkheidstype ben jij?


3 opmerkingen:

 1. We lijken op elkaar, heerlijk zo'n gelijkenis

  ps: je bent een prachtig meisje

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Enfp :) Je schrijft trouwens onwijs leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel! Wat lief en leuk om te horen :) en jij dus ook een ENFP, nice!

   Verwijderen