Aisi schrijft

maandag 16 maart 2015

Presentatiedag

Het is vroeg, 6:42 om precies te zijn. Ik zit in een nog ietwat donkere slaapkamer nerveus dit stukje te tikken. Vandaag is een stapje richting de toekomst. Een intake, en jongens wat is het spannend.

Over een uur sleep ik een enorme hutkoffer achter me aan op Arnhem Centraal. Een koffer gevuld met allerlei stukjes mij. Schetsen, gedichten, schrijfsels, schilderwerk. Vandaag presenteer ik mezelf, een soort X-factor, maar dan voor creatievelingen.

Ondanks dat ik echt niet kan wachten om te gaan, loop ik toch tegen wat zenuwen aan. De bekende kriebels, gok ik. Het is nogal wat: vroeg op, je hele kunst-repertoire mobiel maken, jezelf verkassen van plek A naar plek B, een beetje in het midden van je leven staan en vervolgens jezelf nog goed neerzetten voor een soort van panel die je beoordeeld op je motivatie, idee├źn en werk.

En wat dan? Dan is het klaar. En dan ga je wachten. Maximaal 3 weken, 3 weken lang wordt je in spanning gehouden en dan weet je of je bent aangenomen. Jezus, wat is iets zenuwslopend laten klinken toch een eitje.

3 opmerkingen:

 1. IEH. Wat verrekte spannend! Hoe is het gegaan? Ik moet 1 april naar Enschede, en ik verga van de zenuwen. Ik ben echt heel benieuwd of je wordt aangenomen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het ging wel goed, denk ik! Sja, ze geven natuurlijk niet heel veel weg, dat is de feedback waarop je moet wachten, het echte spannende stuk zeg maar haha. Geen reden om zenuwachtig te zijn, dat gaat vast goedkomen! Heel veel succes gewenst voor jouw intake!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Mooi! Leuk om te horen! Je houd ons wel op de hoogte he? :)
   Dankjewel!

   Verwijderen