Aisi schrijft

zondag 6 januari 2013

Smile!

Ik denk dat dit een vaste rubriek gaat worden op mijn blog. Genaamd: ''dingen waarvan ik hou'' of ''dingen die mij vrolijk maken''. Er zijn namelijk best wel wat kleine dingetjes die een lach op mijn gezicht weten te toveren. Ik zal er een paar voor je opsommen.

De geur van de tandartspraktijk, verse bloemen, hippe oma's, labello, de maan die met zijn stralen door mijn rolgordijn glipt en op mijn kussen schijnt, (geur)kaarsen, het verven van mijn haar, stofjes die zichtbaar zijn gemaakt door het zonlicht zien dwarrelen, oude lp's, parfumtestertjes, donuts, Amsterdam, schoon beddengoed, wegzak stoelen van de ikea, appels, winkelen, de geur van nivea zonnebrand, onbekende indie-bandjes, de kleur wit, de geur op een zomerochtend, pootje baden, schuingedrukt lettertype, tweede-hands winkels.

En zo kan ik nog wel even door ratelen. Al die onbenullige kleine dingetjes, die waardeer ik zo. Zoals ik al zei, dit word een vaste rubriek vanaf nu. Er zullen dus vaker posts als deze verschijnen. Ook het tegenovergestelde. Dus verwacht binnenkort maar een ''dingen waar ik een scheit hekel aan heb'' of ''dingen die me irriteren'' post.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten