Aisi schrijft

vrijdag 21 februari 2014

Beetje zieken

Ugh. Het is een saaie, grijze dag. Nu mis ik daar niet zo onwijs veel van, sinds ik (surprise surprise) weer eens ziek ben. Ik denk dat ik gewoon virus-gevoelig ben, is dat een woord? I don't even know, don't even care. Al dat ik weet is dat ik vrij snel iets oploop, en er de dupe van ben.

Maar wat doe je dan op zo'n dag? Beetje bankhangen, beetje tumblren, beetje bloggen over niets (ahem), beetje vervelen. Totdat (!) ik stuitte op een leuk programma online. Ik zocht altijd al een geschikt programma om plaatjes mee te bewerken, and I found it.

Dus, om het sommetje te herhalen: aisi + griep + creatieve bui =
Haha. De bedoeling was om een header te maken voor één van mijn ingezonden artikelen voor Teenkicks (awesome site, check it out, we are desperate), maar helaas weigerde het plaatje redelijk te uploaden, wat er tot leidde dat ik dat plan maar moest laten varen.

En verder, ach.. verder. Verder rommel ik wat aan, scroll ik wat rond op 'het web' en verveel ik me te pletter. Hoe kan ik me nu nog verheugen op het weekend als ik me gewoon als legit shit voel? The struggle is real, you guys.

Dus, ik reik uit naar jullie, lieve volgers: wat te doen als je ziek bent? Sinds ik er nog al last van heb met regelmaat, kan ik alle tips gebruiken!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten