Aisi schrijft

dinsdag 29 januari 2013

Blue Tuesday

Tot nu toe is deze Dinsdag in één woord KUT. Echt niks, maar dan ook niks zit mee. Laat ik is beginnen met mijn opsomming van ellende.

Ik lag heerlijk na te soezen in mijn bed vanochtend, afwachtend voor mijn wekker. En die ging maar niet, en die ging maar niet. Shit. En ja hoor.. Batterij leeg en dik verslapen. Als een speer heb ik me omgekleed en opgefrist en toen een briefje van mijn vader meegenomen. Ik moest een trein halen, ook al was dat al een trein later dan dat ik had gepland.

Eenmaal op het station aangekomen probeer ik in te checken met dat nutteloze stuk plastic, maar natuurlijk moest die stomme piep-paal dat weigeren. Geïrriteerd keek ik om me heen en sprak iemand aan: ''wat moet ik nu doen, als die paal dat aangeeft?'' ''Geen idee, staat er wel €20 euro op..'' En daar was ongeval nummertje 2. Gelukkig verkoopt de NS nog kaartjes, dus had ik dat maar gedaan.

In de trein moest ik me vast klemmen aan een paal, ik voelde de bacteriën aan mijn handen knagen, ieeeeh. Tussen de dichtgeknepen oogjes stond ik dan de reis uit te zitt.. ik bedoel staan. Op me bestemming aangekomen mocht ik ook nog een bult op sjokken, dat vereiste natuurlijk weer lekker veel inspanning.

Op school moest ik naar lokaal 15, ik had namelijk mentoruur. Maar er zat niemand in lokaal 15. Bleek ook nog is het 2e uur uit te vallen, dus al die haast was voor niks. Ik kon nog heerlijk in mijn bedje liggen. Dubbel shit.


1 opmerking:

  1. Hè, da's inderdaad echt stom! Ik heb ook heel vaak van die dagen waarop ALLES misgaat :)

    BeantwoordenVerwijderen